UPCYCLING WORKSHOP: Lav din egen taske

05.10.2023

UPCYCLING WORKSHOP: Lav din egen taske

Vil du lære, hvordan du kan upcycle gammelt tøj til nye, flotte og bæredygtige tasker? Så kom med til upcycling workshop på KØN i efterårsferien, hvor du kan lære at hækle din egen unikke taske. Workshoppen afvikles i forlængelse af museets aktuelle særudstilling CARRY ME – om taskens kønnede kulturhistorie og afsluttes med en omvisning.

Tasker er mere end blot praktiske accessories; de er også en del af vores hverdag og en måde at vise vores personlighed på. Men i stedet for at købe nye tasker og bidrage til overforbrug af ressourcer og produktion af affald, kan vi tænke anderledes og gøre brug af det tøj, som har hængt længe i skabet eller er blevet slidt – for deri ligger en masse muligheder.

I denne workshop vil du lære, hvordan du kan genbruge gammelt tøj og omdanne det til en trendy skuldertaske eller en elegant crossbody taske, der passer perfekt til din stil og dit behov.

Du behøver ikke være en erfaren håndværker for at deltage; vi bygger færdighederne sammen, og du vil blive forbløffet over, hvad du kan opnå med lidt fantasi og kreativitet.

Workshoppen afholdes af Julie Iben Kristensen.

Omvisning i CARRY ME
Med i billetten er der også inkluderet en omvisning i vores internationale særudstilling CARRY ME – om taskens kønnede kulturhistorie fra middelalder til i dag. Udstillingen viser flere end 80 hverdagstasker, ældre kulturhistoriske tasker, og tasker der blev ikoniske, fra 20’ernes art deco til de verdenskendte ”The Kelly Bag”, ”Lady Dior” og de første håndtasker til mænd.

Læs mere om udstillingen her.

PRAKTISK
Dato: Tirsdag den 17. oktober eller torsdag den 19. oktober
Tidspunkt: Workshop fra kl. 11-14 og herefter omvisning fra kl. 14-15
Sted: KØN Café
Pris: 175 kr. pr. person. Billetten kan købes fra i dag i museets entré eller på selve dagen.
Vi gør dog opmærksom på, at der er plads til 15 personer pr. workshop, og billetterne sælges først til mølle.

Prisen inkluderer stof, hæklenål og omvisning.

Mad og drikke kan købes i KØN Café, og det er ikke tilladt at medbringe egen forplejning.

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up