Kalender

Følg med i museets aktiviteter, udstillingsåbninger, foredrag, koncerter, debatter, workshops og andre særlige arrangementer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så går du ikke glip af noget.

Juni

10.06.2021 - 20.05.2021
GRATIS // Poetisk fotoudstilling om moderskab i Mathilde Fibigers Have

Viva la Vulva er en poetisk fotoudstilling om moderskab og køn. Udstillingen ønsker at nedbryde tabuer og skabe debat omkring den gravide kvinde og moderskabet – et centralt emne forankret i ligestillingsdebatten. Under LiteratureXchange kan du opleve værkerne underdørs i Mathilde Fibigers Have, der er en del af museet KØN.

Læs mere
17.06.2021 · kl 16-17
’Den inderste kerne’ – en biografisk roman om Inge Lehmann af Lotte Kaa Andersen

’Den inderste kerne’ er en biografisk roman om den danske videnskabskvinde, Inge Lehmann, Danmarks ukendte verdensstjerne. Hør Lotte Kaa Andersen, der er aktuel med romanen, fortælle om bogen, Lehmanns liv og videnskab.

Læs mere
18.06.2021 · 20.30-21.30
Forfatter Leonora Christina Skov og direktør for KØN Julie Rokkjær Birch

Oplev forfatter Leonora Christina Skov og museumsdirektør på KØN Julie Rokkjær Birch i en samtale om kvinderoller og tabuer, og om hvordan vi forholder os til køn i dag.

Læs mere

August

18.08.2021 · kl. 16-17.30
Et åbent øjeblik. Da mine mødre gjorde noget nyt // fyraftensevent med forfatter Pernille Ipsen

Pernille Ipsens syv mødre mødtes på Femø kvindelejr i sommeren 1971, var med til at besætte det første Kvindehus i København i efteråret 1971 og kastede sig herefter helhjertet ind i kvindekampen. Til fyraftenseventet fortæller Ipsen, med udgangspunkt i sin egen familiehistorie, om livet midt i Rødstrømpebevægelsen. 

Læs mere