KØN Morgen: Mød Ligestillingsminister Trine Bramsen

09.08.2022

KØN Morgen: Mød Ligestillingsminister Trine Bramsen

Mød landets ligestillingsminister Trine Bramsen i en samtale om ligestilling mellem kønnene generelt og i fodboldens verden, når hun mødes med cheftræner for AGF Kvindefodbold Katrine S. Pedersen, CEO for Eir Majken Gilmartin og museets direktør Julie Rokkjær Birch i KØN Café. Arrangementet er optakt til åbning af Global Goals World Cup (GGWCUP).

Ligestilling mellem kønnene og styrkelse af kvinders og pigers rettigheder og muligheder. Det er essensen af FN’s Verdensmål 5. I anledning af Global Goals World Cup Denmark 2022 sætter sensommerens KØN Morgen event fokus på ligestilling mellem kønnene, og hvordan vi i sportsfællesskaber bidrager til at skabe forandring.

Samtalen vil bl.a. komme ind på Danmarks ansøgning om værtskab på kvindernes EM i 25; sportsfællesskabets potentiale til at skabe forandring og den nye socialt bevidste sportsudøver og rollemodel.

Efter samtalen på KØN deltager Ligestillingsministeren i en fodboldkamp på Havnepladsen med en række GGWCUP ambassadører og samarbejdspartnere.

PRAKTISK
Billetpris: 75 kr. pr. person, som betales ved indgangen.
Prisen inkluderer sort kaffe + mælk og surdejsbolle med smør.
Eventet foregår i KØN Café.
OBS!! Der er et stærkt begrænset antal pladser, og billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet.
Dørene åbner kl. 9.30

Officiel åbning af GGWCUP på KØN
Museets smukke byrådssal lægger herefter rammer til den officielle åbning af GGWCUP kl. 14, hvor holdene vil give deres Global Goals præsentationer. Der er fri entré til museet og åbningen for alle GGWCUP deltagere. Øvrige gæster kan deltage, når entréen til museet er betalt.

GGWCUP kommer til Aarhus den 19.-21. august med fokus Verdensmål 5: Ligestilling mellem kønnene.

Læs mere her

 

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up