Statements

11. november 2007 - 03. februar 2008

Statements

11. november 2007 - 03. februar 2008

En udstilling om piger

Den 18 årige fotograf Tam Vibberstoft fra Beder viser selv-portrætter, hvor vi følger hendes udvikling og søgen efter identitet fra hun er 16 til 18 år. Fotoudstillingen består af 24 fotos i størrelser omkring 60×30 cm.

Tam Vibberstoft:
Statements er navnet på den fotoudstilling, jeg har arbejdet på det sidste halvandet år. Med mange overvejelser og tanker har jeg sammensat et billede af mit liv i 430 dage. 430 dage præget af jagten på min identitet omgivet af piger i færd med netop det samme. Statements er en rejse i gennem stadierne i en ung piges liv. Rejsen begynder i et land af naivitet og urealistiske drømme, fortsætter videre i en virkelighedsfjern periode, der er fuld af rodløshed og usikkerhed for derefter at ende med en meget mere stærk og sikker ung pige.

Statements trækker en linje fra begyndelsen til nu, en linje over udviklingen i os unge piger. Samtidig er udstillingen også et billede på det dobbeltsidede i os alle: det voksne og det barnlige, hvor vi teenagere er fanget lige midt imellem.

Niels Gade, pincincmusic:
Udstillingen er spændende af flere grunde. 16 – 18 års alderen er generelt en meget vigtig og spændende periode i pigers liv – og derfor vigtigt for andre piger at kunne se at der er andre der har det som en selv. Statements kan give andre piger inspiration og måske mod til at kunne og turde være anderledes end flertallet og eksperimentere med sit udseende. Og så er det jo flot at Tam Vibberstoft netop tør udstille sig selv. Dette sammenholdt med hendes talent er vigtigt at støtte.

Fotoudstillingen Statements er støttet af Børnekulturhus Århus og indie pladeselskabet pincincmusic