Kender du en? Om sugardating, byttedating og seksuelle gråzoner

29. juni - 7. august

Kender du en? Om sugardating, byttedating og seksuelle gråzoner

29. juni - 7. august

Flere unge oplever at blive kontaktet uopfordret med henblik på salg eller bytte af seksuelle ydelser. Reden Ung og Projekt FORandring har sammen med studerende fra VIA University College skabt en interaktiv installation, som formidler den nyeste forskning om unge, der sælger eller bytter seksuelle ydelser.

Der kan være mange årsager til, at man bevæger sig ud i seksuelle gråzoner. Ensomhed, spænding, bekræftelse, popularitet, luksus, hurtige penge, stoffer eller en sofa at sove på m.m. Det kan være et aktivt valg eller noget, der pludseligt sker i den situation, man befinder sig i. Mange fortæller at skylden og skammen fylder helt enormt, og det kan være svært at tale om.

Det er derfor vigtigt at snakke med nogen om det, og denne udstilling sætter fokus på emnet og giver viden om, at der er hjælp at hente, hvis man ønsker det – både som pårørende, fagperson eller hvis man har egne erfaringer.

I udstillingen kan du læse, lytte og gætte, ligesom du stille og roligt sidde med samtalekort om sugardating, lyst og grænser, hvor du skal forholde dig til forskellige dilemmaer, udsagn eller fakta. Dette kan gøres på egen hånd eller i større eller mindre grupper.

Installationen kan ses i museets seksualundervisningsrum.

Få mere information om projekt FORandring på www.aarhus.dk/forandring.