Julie Rokkjær Birch vinder Artbeat Prisens hovedpris

15.03.2022

Julie Rokkjær Birch vinder Artbeat Prisens hovedpris

Mandag aften vandt KØNs direktør Julie Rokkjær Birch Danmarks største kulturformidlingspris Artbeat Prisen 2022 i kategorien Hovedprisen ved en prisuddeling på Aveny-T.

Begrundelsen lød: ”Julie Rokkjær Birch evner at mestre balancen mellem formidling af viden og inddragelse af sig selv, og tilsammen udgør det et fantastisk eksempel på stærk kulturformidling, som samtidig bevæger vores samfund fremad. For dette vigtige arbejde fortjener Julie Rokkjær Birch i dén grad at vinde Artbeat Prisens Hovedpris.”

Også stort tillykke til historiker Gry Jexen, der vandt Talentprisen og BaggårdTeatret, som løb med årets Særpris.

Artbeat Prisen uddeles af HAVE Kommunikation & PR i samarbejde med Spar Nord Fonden.

Foto: Olivia Jest