Gratis entré på KØN i anledning af Pride

07.06.2023

Gratis entré på KØN i anledning af Pride

For at markere Aarhus Pride har museet gratis entré lørdag den 24. juni i hele museets åbningstid fra kl. 10-17, hvor vi viser dokumentarfilmen ”Forenet i mangfoldighed”. Besøg også museets pop-up museum til Aarhus Pride fra kl. 13-18 i Rådhusparken eller deltag i vores warm up-arrangement.

Pride warm up – Q som i questioning
Aarhus Pride nærmer sig, og nogle spørger måske sig selv lige nu: Hvad vil jeg? Hvem vil jeg? Hvis det er, var, eller engang bliver dig, så kom med til en samtale om det andet Q i LGBTQ.

Samtalen styres af kognitiv semiotiker og normkritisk underviser Sophia Kleist Karlson, der også fortæller om hjernen bag vores begær, tvivl og drømme.

PRAKTISK
Tidspunkt: Onsdag den 21. juni kl. 16-17
Sted: KØN Café
Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding

Dokumentarvisning: Forenet i mangfoldighed
Kom forbi og se dokumentaren ”Forenet i mangfoldighed: favner EU’s motto alle regnbuens farver?” Filmen handler om LGBTQ-miljøet i Sønderborg, i Danmark og med afstikkere ud til andre EU-lande. Den går bag facaden hos miljøet i Sønderborg, hvor filmen portrætterer Olivia Jørgensen, der er transkvinde og bor i byen.

PRAKTISK
Tidspunkt: Lørdag d. 24. juni, filmen vises kl. 14-15 og kl. 15:30-16:30
Sted: Byrådssalen, KØN
Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding

Mød pop-up’en til Aarhus Pride
KØNs pop-up museum rykker formidlingen til Aarhus Pride og tager temperaturen på kønsdebatten. Med humor, viden og aktiviteter udfordrer og inspirerer pop-up museet til overvejelser om køn, kultur og ligestilling. Kig forbi og få en snak om køn med en museumsformidler, eller udforsk udstillingen på egen hånd. Se hvor du kan møde pop-up’en i løbet af sommeren her