Aarhus Festuge på KØN

24.08.2021

Aarhus Festuge på KØN

Kom på KØN i Festugen og se den aktuelle særudstilling #ingenlillelort – En udstilling om aktivisten Astrid Lindgren, nyd en koncert med Sonjas Søstre i KØN café eller stil skarpt på ligestillingen i kulturbranchen, når POW Festival Aarhus præsenterer Sille Kirketerp Berthelsen, Tine Høeg, Katrine Faber og dragongirl.

 

Program

#ingenlillelort – En udstilling om aktivisten Astrid Lindgren

Udstillingen #ingenlillelort sætter fokus på aktivisten Astrid Lindgren og hendes progressive syn på køn, magt og børns rettigheder. I udstillingen møder vi Astrid Lindgren som debattør, brevskriver, velgører, taler – og selvfølgelig: som forfatter. Læs mere om udstillingen her

Se alle aktuelle udstillinger her

 

Koncert med Sonjas Søstre

Onsdag den 1. september kl. 18.30-19.45 / Fredag den 3. september kl. 15-16.15

Sonjas Søstre er et kvindeorkester, der spiller dansk folk-pop. Gruppen blev oprindeligt dannet i midten af 70’erne og opløstes i 1981. Efter en pause på små 30 år samledes orkesteret igen i 2009, skrev nye aktuelle sange og har siden været et aktivt udøvende band.

Det kræver køb af billet til arrangementet. Læs mere om koncerterne her

 

POW PRÆSENTERER: Sille Kirketerp Berthelsen, Tine Høeg, Katrine Faber og dragongirl

Lørdag den 4. september kl. 11-15.15

POW Festival Aarhus stiller skarpt på ligestillingen i kulturbranchen og fremviser kunst af cis-kvinder, trans-kvinder og non-binære kunstnere på tværs af genrer. Til dagens events præsenterer POW Festival Aarhus cremen af cremen inden for dansk kunst og kultur og hylder dem i ligestillingens navn!

Læs mere om eventet her

Alle events afholdes i henhold til myndighedernes anbefalinger og gældende COVID-19-restriktioner.


Besøg KØN café

KØN café holder åbent alle dage (lukkedag mandag), og menukortet byder på alt lige fra hjemmebagte boller til en lækker sommersalat eller kaffe med hjemmebagt æblekage.

Se caféens menukort her

 

Museets åbningstider i Festugen

Mandag LUKKET
Tirsdag 10-17
Onsdag 10-20
Torsdag 10-17
Fredag 10-17
Lørdag 10-17
Søndag 10-16

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up