Workshop – Deborah Kelly

23.05.2017 · 13 - 17

Workshop – Deborah Kelly

Gratis workshop med en af australiens mest politiske kunstnere på Kvindemuseet

Kan man skrue Venus fra Willendorf i netstrømper? Kvindemuseet og Aarhus 2017 præsenterer en helt unik mulighed for at deltage i kunstworkshops med collagekunstner Deborah Kelly (AUS).

Kom og lær Kellys enestående collageteknik og vær med til at skabe en ny billedverden. Gennem publikumsworkshops dirigeret af Kelly selv er målet at fortælle nye historier og skabe refleksion over vores fælles billedforståelse i et lokalt, kreativt fællesskab – et Art Lab.

De tolv workshops er hands-on delen af udstillingen VENUS ENVY, hvor Kelly nyfortolker en helt central figur i vestlig kunst: den kvindelige nøgenmodel. I udstillingen øges værkudvalget i maj og juni med nye værker, skabt sammen med publikum. Kelly er huskunstner på Kvindemuseet i perioden og workshops finder sted på udvalgte datoer mellem d. 17. maj – 9. juni.

Praktisk
Gratis deltagelse – deltagere skal tilmelde sig 2 workshopsessions.

• Tilmelding til medarbejder@kvindemuseet.dk: Oplys ønskede 2 workshopdatoer, fulde navn, adresse, telefon og mail på hver tilmeldte deltager.
• Af hensyn til det begrænsede antal pladser er tilmelding bindende og eventuelle afbud meldes til Kvindemuseet på medarbejder@kvindemuseet.dk.
• Max ni deltagere på hver workshop – grupper kan tilmelde sig sammen.
• Museet stiller materialer, magasiner, hobbyknive, lim m.m. til rådighed. Medbring gerne egne fotos/blade/udklip m.m.
• Collager, der laves på workshoppen, bliver hængt op i udstillingen og kan hentes efter endt udstilling d. 3. sep.

Tirsdag d. 23. maj kl. 13 på Kvindemuseet
Gratis deltagelse – der er begrænset antal pladser så husk tilmelding. Tilmeldingen er bindende.