Virtual reality-event – historie, mennesker, fremtid

16.11.2016 · 19-21

Virtual reality-event – historie, mennesker, fremtid

Kvindemuseet og Innovation Lab præsenterer i samarbejde et VR-event i anledning af den nyåbnede udstilling Erotik i 3D

Virtual Reality er meget og andet end spil. Virtual Reality benyttes allerede til alt fra interaktiv undervisning, over personlig genoptræning, i kunstværker, til sansepåvirkende markedsføring – og teknologien kan spores længere tilbage end man måske skulle tro.

Hvad er Virtual Reality?
Virtual Reality er noget, der er rigtig svært at forklare til folk, der ikke har oplevet VR. Lidt ligesom at forklare snefnug for personer, der aldrig har oplevet temperaturer under 0 grader. Vores oplevelse af at være et sted og opleve begivenheder og produkter er en sammenfatning af sansepåvirkninger og i særdeleshed af vores synssans. Ved at påføre sig et par VR-briller kan man således rejse til fjerne egne eller sågar andre galakser. Alt er muligt, og kun fantasien sætter grænsen, bogstaveligt talt.

PROGRAM

19.00
Velkomst og fri gang i udstillingen

19.20
Oplæg v. Jesper Staffeldt Pedersen om 3D-erotikkens historie – set gennem steresoskopet

19.45
Oplæg v. Jarle Fink Kondrup om, hvordan Virtual Reality påvirker os som mennesker, både fysisk og psykologisk og hvorfor Virtual Reality har potentialet til at blive den mest lovende teknologi, vi har set de sidste 10 år

20.15-21
Servering af et glas vin + snacks
afprøvning af Virtual Reality v. Jarle Fink Kondrup
spørgsmål/debat

Hvis du vil sikre dig en plads, kan du reservere din billet ved at skrive til kontakt@kvindemuseet.dk eller ringe på 25 45 45 10.
Ledige billetter sælges i døren.

Jesper Staffeldt Pedersen
Cand.mag i kunsthistorie
Jesper har samarbejdet med Kvindemuseet om udstillingen Erotik i 3D, som vises på Kvindemuseet 4.11.2016-5.2.2017. Udstillingskonceptet bygger på hans speciale Forsømte Fotografier, hvori han undersøger stereofotografiet som fænomen.

Jarle F. Kondrup
Bsc i Teknologibaseret forretningsudvikling og MA i Oplevelsesøkonomi.
Jarle er Senior Lab Agent hos Innovation Lab, hvor han rådgiver virksomheder og organisationer i forhold til at benytte nye teknologier, hvordan kommende trends og tendenser ændrer eksisterende markeder og kunder, samt hvordan der kan skabes bæredygtige forretningsmodeller gennem brug af strategisk innovation.

Onsdag d. 16. november kl. 19
Entré: 80 kr. inkl. bobler og snacks
(Medlemmer af KLUB Kvindemuseet 50 kr.)

Tilknyttede objekter fra samlingen

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up