TATTOO-SALON

04.03.2020 · 18 - 20

TATTOO-SALON

Du har helt sikkert en, hvis du er hipster. Er du gammel sømand, har du med garanti også en eller to. Er du bare helt gennemsnitlig, er der faktisk også stor sandsynlighed for, at du har en; en tatovering.

Fra slutningen af det 20. århundrede begyndte flere og flere danskere at lade sig tatovere, og i dag er det helt op til hver 8. dansker, der har blæk under huden. Men hvorfor udsætter så mange danskere sig selv for nåle i huden og den medfølgende smerte? Hvad fortæller den danske tatoveringskultur om samfundet, og hvad er det for et identitetsarbejde, tatoveringer kan være udtryk for i dag?

Nyd en øl, og læn dig tilbage i stolen, når vi dykker ned i tatoveringens kulturhistorie, mens der tatoveres live på scenen. Lektor i nordisk sprog og litteratur Dorthe Refslund Christensen har ordet, tatovør og ejer af GRISK Anders Grandt fører tattoo-pennen, og vi serverer øllen.

Salonen er en del af Århundredets Festival, der i år tager et vue ud over den verden, vi lever i, og hvor den kommer fra. Over 10 dage dykker festivalen ned i de seneste 30 år. I kriser, krig, klima og kommunikation. Vi husker det, som var det i går – eller gør vi?

Pris: 140 kr. inkl. en øl
Køb din billet her
Onsdag d. 4. marts kl. 18-20 i den gamle byrådssal på Kvindemuseet