Morgenyoga på Kvindemuseet

01.03.2017 · 7.50 - 9

Morgenyoga på Kvindemuseet

Morgenkarma i Latinerkvarteret

Den 1. onsdag i hver måned har vi morgenyoga i den gamle byrådssal på Kvindemuseet.

Kvindemuseet og Naturhistorisk Museums projekt GO’ Mejlgade er gået sammen om et særligt tilbud til byens borgere. Alle er velkomne, når vi mikser kulturhistorie, social bæredygtighed og yoga i det gamle rådhus.

Julie Rokkjær Birch fra Kvindemuseet udtaler:
“Det at bruge kroppen og være sammen på dette fine historiske sted sætter en fantastisk ramme for eftertanke. Vi vil gerne – med yogaen… som fællesskabende kraft – åbne dørene for nogle stærke værdier som social og kulturel bæredygtighed, rummelighed og mangfoldighed.”

Anna Bonnichsen fra GO’ Mejlgade siger:
“At leve bæredygtigt er ikke på bekostning af vores livskvalitet, tværtimod. Det er morgenyogaen et bud på. Vi ønsker at inspirere folk til at passe på sig selv og hinanden. I Byrådssalen vil vi skabe rum til fordybelse og indre kraft, så der kan spire kreativitet og fællesfølelse.”

Yogalærer Vibeke Johnbeck vil lave Hatha-yoga med strejf af Vinyasa-yoga, som giver mere flow og især har fokus på åndedrættet. Du behøver ikke at være speciel smidig eller stærk for at være med. Morgenyoga er for alle. Både mænd og kvinder. Der vil være blide stræk og balanceøvelser, som styrker både kroppen og sindet

Onsdag d. 5. oktober kl. 7.50 – 9 i Kvindemuseets gamle byrådssal.
Prisen for deltagelse er 30,-

OBS: Medbring egen yogamåtte og slumretæppe, hvis muligt.
Kom præcist 7.50 – dørene lukkes kl. 8.