Matinée: Filmpremiere + Release Party //Snapshots of a Wo/Man & A Mess

06.11.2021 · KL. 14-17

Matinée: Filmpremiere + Release Party //Snapshots of a Wo/Man & A Mess

Kom til den aarhusianske filmpremiere på den kønsdebatterende kunsthybrid Snapshots of a Wo/Man og releasefest for A Mess’ EP WOMAN, som spilles LIVE.

A Mess
Nu lander den hypede danske indie artist A Mess debut-EP endelig.
Titlen er ’WOMAN’ og er en rundrejse i et liv set med femi-briller på. Til tider provokerende, til tider rørende, til tider tankevækkende.

A Mess er en en-kvindehær, som folder sig ud som duo live. Hun er bevæbnet med elguitar og et arsenal af fængende hooks og catchy melodier. Lyden er lige dele bekymringsfri 90er-barn og nutidig indie med en don’t give a fuck attitude, som hvis The Breeders avlede Soccer Mommy og overlod opdragelsen til Pussy Riot.

A Mess er med sine første singler i rotation på P6, hun har været på landsdækkende TV i Go’ Aften Danmark, fået omtale i DKs største medier DR.dk. Gaffa m.fl. og fremtrædende musikblogs i ind- og udland, som tyske Visions Magazine og MTV Germany. Hun har internationalt airplay og rotation på tyske radiostationer og optræder i flere podcasts med sin særlige cocktail af musik og markante meninger.

‘WOMAN’ udgives på Puffin Artlab i samarbejde med østrigske ROLA Music og har internationalt sigte.

Filmpremiere
Oplev det visuelle aspekt af det tværkunstneriske værk Snapshots of a Wo/Man.
10 mini-doks om kønsnormer, opbrud og tabuer set fra både et kvindeligt perspektiv og et mandligt perspektiv med indslag med markante stemmer i det danske medielandskab: TV-persona Christine Feldthaus, radiovært Rene Fredensborg, musiker Karen Mukupa, forfatter Anders Haahr Rasmussen, debattør Rasmus Hald Møller og illustrator/satiriker Sofie Riise Nors er alle en del af værket sammen med kunstkollektivet.

Tematikker
• Dating. Hvordan dater du?
• Grænser. De grå zoner.
• Magt. Fordomme.
• Børn. Vil/vil ikk’?
• Venindeskab/Venskab. Broes before hoes? Sisters before misters?

Hvem
Kunstkollektivet: filminstruktør Tor Kolding, musiker/antropolog Dorte Hartmann (alias A Mess), musiker Tomas Høffding (WhoMadeWho, Bon Homme m.fl).

PRAKTISK
Dato: Lørdag den 6. nov kl. 14-17 i Byrådssalen
Pris: Eventet er gratis, når entré til museet er betalt.

 

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up