KØN Samtale: Mød Pernille Skipper

08.11.2023 · Kl. 17-18

KØN Samtale: Mød Pernille Skipper

Kom med, når Pernille Skipper taler med museets direktør Pernille Taagaard Dinesen om sin nye bog ”Jeg har haft lyst til at sige det til mange før dig… Rend mig”.

PROGRAM
Kl. 17-17.35: KØN SAMTALE om bogen inkl. spørgsmål fra salen
Kl. 17.40-18: Bogsignering

PRAKTISK
Sted: Byrådssalen på KØN
Bogen “Rend mig – Jeg har haft lyst til at sige det til mange før dig” kan købes til arrangementet.
Ingen tilmelding nødvendig, men der er begrænsede pladser, vi opfordrer derfor til at komme i god tid.
Eventet er gratis med entré til museet.

OM BOGEN
Med udgangspunkt i sine egne erfa­ringer beskriver Pernille Skipper de magtstruk­turer, som særligt kvinder møder, når de forsøger at få del i magten – om det så er på Christiansborg, i det offentlige eller i det private erhvervsliv. De er oftere end mænd udsat for barrierer som sexisme, nedgørelse, nedsættende sprogbrug og stalking, hvilket afholder mange kvinder fra at gribe magten. Eller for den sags skyld at deltage i den offentlige samtale.

Pernille Skipper (1984) er jurist og var i perioden 2011-2022 medlem af Folketinget for Enhedslisten. Hun var blandt andet politisk ordfører, rets-, sundheds- og socialordfører samt medlem af Folketingets udvalg for efterretningstjenesterne. Hun har del i store politiske aftaler og strategiske forandringer på venstrefløjen. I dag er hun politisk kommentator, bestyrelsesmedlem og forfatter.

Foto: Karen Rosetzsky