Feminisme, Foredrag og Fredagsbar: Kvinder, Køn & Forsknings historie

20.05.2022 · Kl. 15-17

Feminisme, Foredrag og Fredagsbar: Kvinder, Køn & Forsknings historie

Gendering in Research Network og KØN byder velkommen Feminisme, Foredrag og Fredagsbar: Kvinder, Køn & Forsknings historie.

Her vil Hilda Rømer Christensen fortælle om tidsskriftet Kvinder, Køn og Forsknings historie, hvorefter Lea Skewes fortæller lidt om den politiske modstand, som tidsskriftets publikationer mødte i 2021.

Derefter er der hyggeligt samvær i museets café, hvor man kan købe drikkevarer. I caféen vil der samtidig være mulighed for at browse rundt i gamle Kvinder, Køn & Forsknings temanumre og finde de emner, der interesserer en. Alle deltagere vil have mulighed for at tage gratis temanumre med hjem til eget forbrug (så længe lager haves).

PRAKTISK
Eventet foregår i KØN Café
Der er gratis adgang til eventet
Du kan finde Kvinder, Køn og Forskning’s gratis online arkiv her: https://tidsskrift.dk/KKF/issue/archive

OM TIDSSKRIFTET
Kvinder, Køn & Forskning (@tidsskriftetKKF) er et feministisk og akademisk tidsskrift, der tilbyder ’open access’ forskning med fokus på køns- og minoritetsforskning. I en tid hvor den type forskning møder modstand både nationalt og international, er det vigtigt at skabe ekstra opmærksomhed omkring disse feministiske tekster. Derfor har Gendering in Research taget initiativ til en hyggelige fredagsbar på Museet KØN (@konmuseum).

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up