Dickpics og demokrati – digitale køn

06.05.2022 · 14.30 - 16.30

Dickpics og demokrati – digitale køn

Har alle – på tværs af køn og etnicitet – lige rettigheder i den digitale verden? Hvad betyder den seksualiserede og til tider chikanerende kultur, som specielt kvinder og minoriteter møder i det digitale, for den demokratiske samtale? Og på hvilken måde spiller det ind i det stigende antal digitale krænkelser, mange unge oplever?

Disse spørgsmål – og mange flere – vil blive taget under kærlig behandling, når Center for Digital Pædagogik og KØN Gender Museum Denmark inviterer gymnasieelever – og andre interesserede – til en spændende eftermiddag i KØNs lokaler i det centrale Aarhus, fredag den 6. maj, fra 14.30 – 16.30.

Dagen har vi kaldt for “Dickpics og demokrati – de digitale køn”, og du vil få mulighed for at blive klogere på emnet, når Milla Mølgaard, Signe Uldbjerg Mortensen og Christian Mogensen holder oplæg.

Efterfølgende kaster vi os ud i en spændende debat om emnet, hvor publikum har mulighed for at være aktive deltagere og få sat skarpt på de mest relevante problemstillinger. Vi bliver ledet igennem eftermiddagen af KØN’s egen direktør, Julie Rokkjær Birch, og Camilla Pedersen fra Danske Gymnasieelevers Sammenslutning kigger også forbi. Det vil efterfølgende være muligt at benytte sig af KØN museets andre tilbud og udstillinger.

“Dickpics og demokrati – de digitale køn” er arrangeret i et samarbejde mellem Center for Digital Pædagogik, Danske Gymnasieelevers sammenslutning og KØN Gender museum Denmark, og er en del af programmet på dette års IWDK Tech Festival 2022 – en Aarhusiansk techfestival der arrangeres af Aarhus kommune.

PRAKTISK
Arrangementet foregår i Byrådssalen
Arrangementet er GRATIS for alle gymnasieelever, med fremvisning af gyldigt studiekort i indgangen. Såfremt du ikke er gymnasieelev, koster det 75 DKK i indgangen.
Deltagelse i arrangementet kræver tilmelding via dette link: Dickpics og demokrati – digitale køn – Internet Week Denmark (iwdk.dk)

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up