Craftivism – Brodér en Boganmeldelse

14.06.2017 · 14.30 - 19.30

Craftivism – Brodér en Boganmeldelse

Vi inviterer til brodericafé i vores økologiske café, hvor I kan være med til at brodere boganmeldelser. Projektet er en del af et større projekt om craftivism – aktivisme og håndarbejde i skøn forening.

Broderierne skal afsløres på Dokk1 den 30. september ved en craftivismedag, med et foredrag af den svenske journalist, forfatter, blogger og guerillasløjd-aktivist Frida Arnqvist Engstrøm. Til åbningen er der forskellige værksteder i strik, hækling, broderi, genbrug og et blandet nybegynderværksted. Alt sammen for at introducere craftivism i Danmark.

Hvis I ligger inde med hvidt stof, brodergarn og nåle, er I meget velkomne til at medbringe eget udstyr, vi stiller også materialer til rådighed, så alle kan være med. Og der er masser hjælp og vejledning til dem der ikke har broderet før.

Praktisk
Broderiet laves på hvidt stof 20 x 20 cm. Lad de yderste 2,5 cm af kanten være fri og brodér din anmeldelse i et felt af 15 x 15 cm midt på lappen. Øverst skal bogens titel broderes med sorte nuancer. Derefter skal forfatterens navn broderes med røde nuancer. Nederst i feltet broderer du 1-5 stjerner, alt efter hvor god, du synes, bogen er. Stjernerne broderes i farver efter eget valg.

Broderierne monteres til ophæng, der skal udstilles på biblioteker, museer og skoler rundt i Århus og Region Midt i anledning af Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Alle er velkomne og det er gratis at deltage.

Onsdag d. 14. juni kl. 14.30 – 19.30 i Kvindemuseets café
Gratis entré

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up