Retningslinjer for besøg på egen hånd

Retningslinjer for skoler, som besøger museet på egen hånd:

• Meld jeres ankomst på forhånd. Send en mail til kontakt@konmuseum.dk med dato, tidsrum og antal af elever og lærere. Er besøget ikke booket på forhånd, kan I risikere at blive afvist ved billetsalget af kvalitets- og sikkerhedsmæssige årsager.
  • Vi skal passe på vores kulturarv. Besøget på museet skal foregå stille og roligt. Vis hensyn til udstillingerne og museets andre gæster. Læreren har ansvaret for elevernes adfærd.
  • Forbered jeres besøg, så eleverne har en klar opgave på museet. Vi ser desværre ofte elever, som blot sidder med deres mobiltelefoner i udstillingerne. Vi vil gerne, at eleverne er aktive under jeres besøg. (Tager eleverne ophold i udstillingerne, vil vi henvise dem til udendørsområdet i Mathilde Fibigers Have i stedet).
  • Som lærer skal du sørge for, at din klasse er samlet under hele besøget (gældende for klasser til og med 10. klasse).
  • Rygsække og større tasker anbringes i garderoben.
  • Visse udstillinger kan være optaget af en skoleklasse, som har booket et undervisningsforløb. Disse udstillinger kan I desværre ikke besøge. Billetsalget vil give jer besked om dette ved jeres ankomst. I kan også på forhånd tage kontakt til billetsalget for at høre, hvilke udstillinger det drejer sig om.
  • Museets personale vil altid gerne hjælpe og svare på spørgsmål.