KØN omvisning

Vi anbefaler en klassisk omvisning, der starter i smukke omgivelser i den gamle byrådssal. Salen fremstår som i 1909 og giver anledning til interessante samtaler om køn, magt og demokrati.
Herefter er det oplagt at fortsætte i museets basisudstilling, Køn Redelighed. Omviseren vil lave nedslag blandt de mange tankevækkende fortællinger, spændende genstande og skælsættende begivenheder i udstillingen.

I løbet af omvisningen vil der være plads til samtaler om historiske og nutidige forventninger til køn, seksualitet og kønsroller. Hvorfor leger nogle med biler og andre med dukker? Hvad sker der, når vi bryder med normer for køn og seksualitet? – Og hvordan står det egentlig til med ligestillingen i dagens Danmark?

Når I booker jeres omvisning, markerer I de udstillinger, I ønsker at omvisningen skal foregå i. Mulighederne vil naturligvis skifte i takt med, at udstillingerne udskiftes. Læs om museets aktuelle udstillinger her.

Booking
Du kan nemt booke en omvisning på hverdage inden kl. 17.00 her.

Ønsker du at booke en omvisning på onsdage efter kl. 17.00 eller i weekender er vores formidlingskoordinator klar til at hjælpe på denne mail: pa@konmuseum.dk

Læs venligst vores aftalebetingelser, inden du booker.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på KØN.

Priser (ekskl. entré)
1000,- på hverdage afsluttet inden kl. 17.00
1200,- på onsdage efter kl. 17.00
1200,- i weekender

Omvisningen varer en time.