FILMVÆRK // The secret of Marcel Duchamp revealed

19. november - 31. januar

FILMVÆRK // The secret of Marcel Duchamp revealed

19. november - 31. januar

I filmværket ‘The secret of Marcel Duchamp revealed’ spiller kunster Thierry Geoffroy [1961] rollen som Jacques, en professor i kunsthistorie, med speciale i den fransk-amerikanske kunstner Marcel Duchamp [1987-1968].

Netop da verden er på randen af sammenbrud, gør Jaques en vigtig kunsthistorisk opdagelse, der afslører Duchamps mest afgørende værk og budskab. Det sætter ham i et kapløb med tiden for at udbrede kendskabet til Marcel Duchamp, for at generere den empati, som skal til for at afværge en forestående krise.

Jaques spørger sig selv; hvorfor klædte Duchamp sig som en kvinde?
Havde det noget at gøre med hans søgen efter empati?

OM KUNSTNEREN
Den fransk/danske konceptkunstner Colonel (FR/DK), alias Thierry Geoffroy, arbejder med kunstens kritiske potentialer ved bl.a. at udvikle nye formater for kunst og debat. Blandt formaterne er projekter som Emergency Art, Critical Runs etc.

PRODUKTION
Kunstnerisk idé & performance >>