Vinterferie på Kvindemuseet

11.02.2019 - 15.02.2019 · 10 - 17

Vinterferie på Kvindemuseet

I vinterferien har Kvindemuseet åbent alle dage og byder indenfor til vinterhygge og sjove aktiviteter for både store og små. De mange fine ting på Kvindemuseet er en god anledning til at snakke om, hvordan det var at være barn i gamle dage i forhold til nu.

I gamle dage lavede mange børn selv deres legetøj, i dag køber vi det meste. I vinterferien kan I selv prøve kræfter med at lave jeres eget legetøj. Du kan også gå på skattejagt og tegne en tegning, der kan blive udstillet på museet.

Aktiviteter

LEGETØJSVÆRKSTED – alle hverdage fra kl. 10.30 – 15
I Kvindemuseets legetøjsværksted kan I slippe kreativiteten løs og lave jeres eget legetøj. På værkstedet kan I lave sokkedukker, snurretoppe af perler, påklædnings- og fingerdukker, papirmøller og små biler af træ.

Værkstedsbillet: 35 kr

TEGNEVÆRKSTED – alle hverdage fra 10.30 – 15
Tegn og hyg med hele familien – og få chancen for at få din tegning på museum. Der vil være forskellige simple tegneopgaver og mulighed for at tegne til højtlæsning af eventyr.

Vi ønsker med tegneværkstedet at blive klogere på det, børn tegner. Tegneværkstedet indsamler materiale til Kvindemuseets igangværende forskning i børns tegninger. De indsamlede tegninger skal bruges til en udstilling om børns tegninger i 2020.

SKATTEJAGT – alle hverdage kl. 10 – 17 
Gå på en spændende skattejagt efter små garndukker i udstillingen pigernes og drengenes historier. Følg skattekortet rundt i udstillingen og find dukkerne der har gemt sig mellem børnenes legetøj. Der venter en lille overraskelse til de små skattejægere i Kvindemuseets café. I udstillingen kan I også gå på stylter og klæde jer ud.

Entrépris: Voksne 65 kr. // Studerende 50 kr. // Gratis entré for børn under 18 år

Kvindemuseet har også en fin café, hvor I kan afslutte besøget med en kop varm chokolade med flødeskum, inden I bevæger jer ud i kulden igen.

 

Tilknyttede objekter fra samlingen

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up