Koncert med Sonjas Søstre

27.05.2018 · 14 - 15.30

Koncert med Sonjas Søstre

Sonjas Søstre er et kvindeband, der oprindeligt blev dannet i midten af 70’erne. Dengang i 70’erne var Sonjas Søstre en velkendt del af kvindebevægelsen og venstrefløjsmiljøet i Århus, hvor de optrådte på tidens spillesteder, festivaler og til støttekoncerter. Efter 30 års pause udgav Sonjas Søstre nyt album, og de spillede releasekoncert på Kvindemuseet. Nu vender Søstrene tilbage og giver en halvakustisk koncert i museumshaven.

Sonjas Søstre laver musik, der beskriver tanker og refleksioner over, hvordan det er at være kvinde og menneske i dag. Sangene er præget af en personlig erfaringshorisont på baggrund af levet liv og lidt forskelligt fra dengang i 70´erne, hvor sangene primært omhandlede aktuelle kønspolitiske emner.

Selv siger Sonjas Søstre om deres musik i dag: Problemstillingen omkring kvinders rolle i pop og rockmusik er stadig aktuel, og vi finder det relevant at markere, at man som kvinde – og ikke mindst, som ikke længere helt ungt menneske – kan være aktiv på pop-rock-scenen med alderssvarende musik.

Søndag d. 27. maj kl. 14 – 15.30 i Mathilde Fibigers Have
Entré 65 kr. / Studerende 50 kr.

Bestil din billet på kontakt@kvindemuseet.dk eller køb billetten i receptionen på Kvindemuseet. Bestilte billetter skal hentes senest dagen før koncerten på Kvindemuseet.

FOTO: Stephen Freiheit

Museums are awesome because everyone shuts the fuck up